Lirik Lagu Nasibku - Eny Sagita

Free Download lagu Nasibku Album Terbaru Ngamen 11 OM.Sagita lengkap terbaru 2013
Lirik Lagu Nasibku - Eny Sagita
Judul : Nasibku
Artis/Band Penyanyi : Eny Sagita
Album : Ngamen 11
Gengre Musik : Dangdut Koplo
Tahun Rilis : 2013



♫ Nasibku - Sagita

Opo atimu di gawe soko watu,
opo batinmu ketutup gunung sewu
biyen kowe kondo
mung aku sing kok tresno
ora bakal ono tresnane wong liyo

remuk atiku ajuring uripku tak gowo nganti pungkase umurku
loro aku loro gelo ati gelo nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

remuk atiku ajuring uripku tak gowo nganti pungkase umurku
loro aku loro gelo ati gelo nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

remuk atiku ajuring uripku tak gowo nganti pungkase umurku
loro aku loro gelo ati gelo nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

ora ngiro tegone roso atimu
tanpo pamit lan kabar medhot tresnamu
tangis amung tangis
tak lilakke awakmu
koyo ngene lelakon urip nasibku

Nasibku nasibku nasibku



Musik Brow

Lirik Lagu Nasibku - Eny Sagita - songs from artists, bands, musicians for free just for the review the song. Buy original CD and use NSP, RBT, I-RING.