Lirik Lagu Oplosan - Eny Sagita

Free Download lagu Oplosan eny sagita full album lengkap terbaru 2013
Lirik Lagu Oplosan - Eny Sagita
Judul : Oplosan
Artis/Band Penyanyi : Eny Sagita
Gengre Musik : Dangdut Koplo



♫ Oplosan - Eny Sagita

opo ora eman duite gawe tuku banyu setan,
opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran,
ojo di teruske mendemu,
mergo orak ono untunge,
yo cepet lerenono mendemmu,
ben dowo umurmu,

oplosan, oplosan, oplosan,
sawangen kae kanca kancamu akeh do podo gelempangan,
ugo akeh sing kelesetan di tumpaake ambulan,
yo wes cukup anggonmu mendem,
yo wes cukup anggonmu gendeng,
do mari mario yo leren lerenno,
ojo di terus terusno,

reff
tutupen botolmu, tutupen oplosanmu,
emanen nyawamu ojo mbok terus teruske mergane ora ono gunane,
Oplosan, oplosan, oplosan,
opo orak eman duite gawe tuku banyu setan,
opo orak mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran,
ojo di teruske mendeme,
mergo orak ono untunge,
yo cepet lerenono mendemmu,
ben dowo umurmu,
oplosan, oplosan, oplosan,



Musik Brow

Lirik Lagu Oplosan - Eny Sagita - songs from artists, bands, musicians for free just for the review the song. Buy original CD and use NSP, RBT, I-RING.