Lirik Lagu Wedi Karo Bojomu - Eny Sagita

Free Download lagu Wedi Karo Bojomu - Eny Sagita Album Terbaru Ngamen 11 OM.Sagita full album lengkap terbaru 2013
Lirik Lagu Wedi Karo Bojomu - Eny Sagita - Eny Sagita
Judul : Wedi Karo Bojomu 
Artis/Band Penyanyi : Eny Sagita
Album : Ngamen 11
Gengre Musik : Dangdut Koplo
Tahun Rilis : 2013



♫ Wedi Karo Bojomu - Eny Sagita

Hatiku yang resah takkan bisa tenang
Sebelum kudengar indah suaramu
Tak sabar hatiku ingin menelfonmu
Tapi aku wedi karobojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedang dirimu juga merindukanku
Walaupun ku tahu ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Pengenku sms san wedi karo bojomu
Pengen telfon telfonan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan
Wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi
Wedi karo bojomu 3x

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedang dirimu juga merindukanku
Walaupun ku tahu ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Pengenku sms san wedi karo bojomu
Pengen telfon telfonan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan
Wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi
Wedi karo bojomu 3x

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedang dirimu juga merindukanku
Walaupun ku tahu ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Pengenku sms san wedi karo bojomu
Pengen telfon telfonan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan
Wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi
Wedi karo bojomu 3x

Pengenku sms san wedi karo bojomu
Pengen telfon telfonan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan
Wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan
Wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang
Wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi
Wedi karo bojomu 6x


Musik Brow

Lirik Lagu Wedi Karo Bojomu - Eny Sagita - songs from artists, bands, musicians for free just for the review the song. Buy original CD and use NSP, RBT, I-RING.