Lirik Lagu Prei Oplosan - Eny Sagita

Free Download Album Terbaru Ngamen 12 OM.Sagita full album lengkap terbaru 2013
Lirik Lagu Prei Oplosan - Eny Sagita
Judul : Prei Oplosan
Artis/Band Penyanyi : Eny Sagita
Album : Ngamen 12
Gengre Musik : Dangdut Koplo


♫ Prei Oplosan - Eny Sagita
Aku ngamen pengen dadi jutawan
Tak rewangi ngamen turut prapatan
Aku ngamen kawet iseh perawan
Tapi ngamen ora nganggo oplosan

Naudzu billa himindzalik...2X

Tau ngamen ditanggap karo bayan
Ditawani mlebu dapur rekaman
Bareng aku uwis dadi jutawa
Dijarai Beno kenek tuntutan

Biyen ngamen neng dalan
Ora tau srandalan
Ora butuh oplosan
Ora wedi tuntutan

Oplosan banyu setan
Yen mbok ombe klesetan
Yen kowe pengen Aman
Prei ngombe oplosan


Musik Brow

Lirik Lagu Prei Oplosan - Eny Sagita - songs from artists, bands, musicians for free just for the review the song. Buy original CD and use NSP, RBT, I-RING.